Košarka

VIDEO: Vrlo dobar nastup Bojana Bogdanovića i ključna trica u pobjedi Pacersa

Branimir Korać • ponedjeljak, 02.04.2018.
VIDEO: Vrlo dobar nastup Bojana Bogdanovića i ključna trica u pobjedi Pacersa
Foto: EPA

U ranom nedjeljnom terminu Indiana Pacersi gostovali su kod Los Angeles Clippersa i upisali pobjedu. Bojan Bogdanović odradio je vrlo dobar posao začinjen ključnom tricom na ulasku u zadnju minutu...

Indiana Pacersi nastavljaju s odličnim nastupima, a u nedjelju su upisali petu uzastopnu pobjedu. Na teškom gostovanju kod Los Angeles Clippersa koji su u žestokoj borbi za doigravanje, slavili su sa 111:104. Ovo je vrlo vrijedna pobjeda za Indianu koja se s Cleveland Cavaliersima i Philadelphijom bori za treće mjesto na Istoku, sve tri momčadi imaju po 46 pobjeda, samo što Pacersi imaju poraz više od konkurenata.

Stoga koliko god je dvoboj u Los Angelesu bio važan Clippersima kojima je svaki poraz korak dalje od doigravanje, bio je važan i Pacersima. Oni također imaju veliki motiv, prednost domaćeg terena je u igri stoga se i očekivala dobra i borbena utakmica.

Završeno je slavljem Indiane koja je većim dijelom susreta bila u zaostatku, imala je minus i od 16 poena, ali raspoloženi Victor Oladipo i Myles Turner vratili su je u igru.

U konačnici se ušlo u tijesnu završnicu gdje je Tobias Harris minutu i 11 sekundi prije kraja ubacio tricu koja je približila Clipperse na 105:104, ali odmah nakon toga na drugoj strani tricom odgovara Bojan Bogdanović. Lou Williams nije pogodio u sljedećem napadu, Darren Collison nakon toga ubacio je slobodna bacanja i Indiana je rutinski privela meč kraju.

Bogdanović je u konačnici odigrao vrlo dobru utakmicu, na parketu je proveo 34 minute i ubacio 15 poena (4/5 za dva, 2/6 za tri, 1/2 slobodna) uz pet skokova.

Prva imena Pacersa bili su Oladipo s 30 poena, 12 asistencija i pet osvojenih lopti te Turner koji je dodao 24 poena i osam skokova.

Kod Clippersa Tobias Harris ubacio je 21 poen uz sedam skokova, Lou Williams dodao je 20 poena, a DeAndre Jordan uhvatio je 12 skokova.

NBA:
Los Angeles Clippers - Indiana Pacers 104:111

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.04.2018. u 08:09
    Bojan Silni!
    Obrisan korisnik