Rukomet

Izvučeni parovi četvrtfinala: Nexe protiv Füchsea iz Berlina

Sportnet • utorak, 03.04.2018.
Izvučeni parovi četvrtfinala: Nexe protiv Füchsea iz Berlina

U četvrtfinalu EHF kupa, našički Nexe igrat će protiv berlinskog Füchsea u kojem igraju Stipe Mandalinić, Jakov Gojun, Drago Vuković i Marko Kopljar...

PIŠE: Jan Šneler

Prije samog izvlačenja bilo je jasno kako će Nexe igrati protiv Granollersa ili Füchse Berlina. Iako bi španjolski klub bio nominalno bolja opcija, Našičani će u četvrtfinalu igrati protiv njemačkog kluba.

Nema sumnje kako će navijači Nexea moći uživati u odličnom dvoboju protiv Füchsea iz Berlina, trenutno trećeplasirane momčadi njemačke Bundeslige. Ono što daje dodatnu draž ovoj utakmici jest i činjenica da je hrvatska kolonija brojna u Berlinu. Za Füchse igraju Stipe Mandalinić, Jakov Gojun, Drago Vuković i Marko Kopljar kojeg neće biti u četvrtfinalu zbog teže ozljede.

Prolaskom u četvrtfinale Nexe je već postigao povijesni uspjeh, a četvrtfinalni dvoboji protiv Füchsea trebali bi biti šlag na torti lijepe i uspješne sezone. To svakako ne znači kako Nexe nema šanse iznenaditi favoriziranog i moćnog protivnika.

Susreti su na rasporedu 21. i 22. travnja, dok će se uzvrati igrati 28., odnosno 29. travnja. Pobjednici četvrtfinalnih dvoboja priključit će se Magdeburgu koji je domaćin završnog Final Four turnira.

Ždrijeb četvrtfinala EHF kupa:
Saint Raphael (Francuska) - Granollers (Španjolska)
Nexe (Hrvatska) - Füchse Berlin (Njemačka)
Chambery (Francuska) - Göppingen (Njemačka)

FOTO - SEHA liga

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!