Vodeni sportovi

Tucak: "Odigrali smo vrlo korektnu utakmicu, ne mogu reći da je bila odlična"

Branimir Korać • petak, 06.04.2018.
Tucak: "Odigrali smo vrlo korektnu utakmicu, ne mogu reći da je bila odlična"
Foto: FaH

Hrvatski vaterpolisti svladali su nakon Francuske i Crnu Goru te sa Srbijom igraju za prvo mjesto u skupini. Nastupom protiv Crnogoraca izbornik Ivica Tucak je uglavnom zadovoljan...

Iako je Hrvatska glatko slavila s 10:5, izbornik Ivica Tucak djelomično je zadovoljan nastupom. Pronašao je ipak zamjerke u nastupu, ponajviše u igri s igračem više.

"Odigrali smo vrlo korektnu utakmicu, ne mogu reći da je bila odlična. Primili smo dva-tri onako slučajna gola, obrana je bila odlična, a u napadu smo bili ok, izuzev igrača više. I tu smo dobro krenuli, ali onda smo ušli u rupu te nismo iskoristili jedno četiri-pet situacija. Najbitnije je bilo pobijediti i to smo uspjeli. Slavili smo s čak većom gol razlikom nego Srbija i sutra nas čeka taj veliki meč kojem smo se i nadali pa, kako se ono kaže, kome opanci, a kome obojci."

Slijedi Srbija, utakmica, kako izbornik tvrdi, dvije najbolje reprezentacije svijeta.

"Uvijek teška utakmica, susreću se dvije bez ikakve dileme u ovom trenutku najbolje reprezentacije svijeta. Svaki meč s njima pun je neizvjesnosti i vrhunskog vaterpola. Mi igramo doma, dat ćemo svoj maksimum i svim srcem tražiti pobjedu. Hoće li to biti dovoljno, vidjet ćemo, a ja sam optimist i vjerujem u svoju momčad te se nadam pobjedi."

Hrvatska i Srbija igraju u subotu od 19 sati, pobjednik ide u finale, a Hrvatskoj je za prvo mjesto dovoljan i remi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!