Nogomet

Manolas: "Dali smo sve od sebe i pokazali da nas nitko ne može pobijediti uz ovakvu podršku navijača"

Sportnet • srijeda, 11.04.2018.
Manolas: "Dali smo sve od sebe i pokazali da nas nitko ne može pobijediti uz ovakvu podršku navijača"
Foto: EPA

Priča grčkog braniča i stopera Rome, Kostasa Manolasa, u posljednjih tjedan dana mogla bi ukratko biti opisana pod naslovom "Od tragičara do heroja"...

PIŠE: Jan Šneler

Iako je cijela momčad Rome odigrala fantastičnu utakmicu, vjerojatno na gornjoj granici, pa možda i iznad mogućnosti, valja apostrofirati odličnu partiju stopera Kostasa Manolasa. Ne tako davno, u prvoj utakmici Manolas je postigao autogol i tako donio Barceloni vodstvo 2:0. Jučer je grčki stoper postigao pogodak za 3:0 kojim je Roma prošla dalje.

"Ne razmišljam o sebi niti kako ću ući u povijest. Stalo mi je samo do toga da je Roma ušla u polufinale Lige prvaka protiv najbolje momčadi na svijetu, Barcelone. Nastavili smo vjerovati nakon prvog ogleda, iako smo izgubili 4:1, bili smo prisutni na toj utakmici. Znali smo da možemo proći i pokazali smo našu snagu", rekao je Manolas za Mediaset Premium.

Činjenica da je Manolas postigao gol kojim je Roma prošla dalje sigurno je važna, no ne smije se niti zaboraviti kako je stoper Rome, zajedno s cijelom obranom zaustavio sve napadačke pokušaje Barcelone. Nevjerojatni Lionel Messi jučer je bio praktički nevidljiv, što je velika zasluga Manolasa i njegovih kolega iz obrane.

"Dali smo sve od sebe i uz podršku navijača pokazali da nas nitko ne može pobijediti. Trebamo navijače da nam daju dodatni vjetar u leđa. Kada bi svaki put u ovolikom broju došli na stadion, Roma bi postala jedna od najboljih momčadi Italije. Bili smo crna mačka u Ligi prvaka od početka, prouzročili smo probleme mnogima i želimo nastaviti tako i u polufinalu", zaključio je Manolas.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!