Ostali sportovi

Vraća se bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji, Tyson Fury 9. lipnja u ringu

Branimir Korać • četvrtak, 12.04.2018.
Vraća se bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji, Tyson Fury 9. lipnja u ringu
Foto: EPA

Čovjek koji je pobijedio Vladimira Klička i uzeo mu tri pojasa svjetskog prvaka, vraća se u ring. Tyson Fury 9. lipnja odradit će svoju povratničku borbu...

Nakon što je pobijedio Vladimira Klička u studenom 2015. godine, Tyson Fury ušao je u brojne životne probleme, pao je na doping testu, izgubio potpuno kompas i udaljio se od boksačkog svijeta. Ostao je i bez boksačke licence, problemi su se gomilali, a onda je objavio kako se nakon liječenja vraća boksu.

Licenca mu je vraćena i ugovorena je povratnička borba koja će biti održana 9. lipnja ove godine u Manchesteru protiv još uvijek neimenovanog protivnika.

"Ne mogu dočekati da se ponovno nađem u ringu i potvrdim da sam najbolji bez obzira na ovako dugačku pauzu. Dolazim u najbolje godine, jači sam, brži i samouvjereniji nego ikad. Kada pogledam današnju konkurenciju, vjerujem da ću se lakoćom vratiti na vrh", poručuje Fury.

Danas su na vrhu teške kategorije Anthony Joshua i Deontay Wilder, ali Fury smatra da su obojica itekako pobjedivi.

"Svi su oni jako ranjivi i pobjedivi", poručuje Fury koji bi se vrlo brzo mogao naći u nekoj velikoj borbi. Bez obzira na predugu pauzu, sjajni teškaš i dalje je jedan od najneugodnijih na svijetu zbog stila i hrabrosti koji nikome ne odgovaraju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!