Nogomet

Bonucci: "Hvala Bogu što nisam bio u blizini kada je dosuđen kazneni udarac za Real"

Branimir Korać • utorak, 17.04.2018.
Bonucci: "Hvala Bogu što nisam bio u blizini kada je dosuđen kazneni udarac za Real"
Foto: EPA

Priča oko kaznenog udarca za Real Madrid protiv Juventusa i dalje se provlači, a bivši stoper Juventusa Leonardo Bonucci tvrdi kako nije siguran da bi se uspio suzdržati...

Je li kazneni udarac bio ili ne, niti stručnjaci se ne mogu složiti. Dio njih tvrdi kako je nedvojben penal, a dio da nema govora o kaznenom udarcu što dodatno stavlja Oliverovu odluku pod znak pitanja.

Gigi Buffon s odmakom je poručio kako ne žali za ičim što je rekao Oliveru u spornoj situaciji, a poruke podrške iz Italije konstantno mu dolaze.

Neki poput bivšeg vratara Juventusa i talijanske reprezentacije Stefana Tacconijatvrdili su kako bi bez kompleksa udarili Olivera znajući da su ionako na kraju karijere, a teško bi se suzdržao i Leonardo Bonucci koji tvrdi:

"Pomislio sam - hvala Bogu što nisam bio tamo kada je dosuđen kazneni udarac. Pomislio sam to jer nisam siguran da bih mogao zadržati kontrolu."

Inače pojavila se snimka iz drugog kuta prema kojoj je vidljivo da Douglas Costa udara suca Olivera nakon čega engleski arbitar vadi crveni karton i pokazuje ga Buffonu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!