Tenis

Pavić i Marach bez titule u Monte Carlu, braća Bryan slavila u dva seta

Petar Jenjić • nedjelja, 22.04.2018.
Pavić i Marach bez titule u Monte Carlu, braća Bryan slavila u dva seta
Foto: FaH

Braća Bob i Mike Bryan stigli su do šeste titule na Mastersu u Monte Carlu, u finalnom dvoboju bili su bolji od hrvatsko-austrijske kombinacije Mate Pavić/Oliver Marach sa 7:6, 6:3. Tako u svom prvom Masters finalu Pavić i Marach nisu uspjeli doći do titule...

Oliver Marach i Mate Pavić u svom prvom finalu na Masters turnirima nisu uspjeli doći i do prve titule. Bolji su u dva seta bili Bob i Mike Bryan koji su tako stigli do šeste titule u Monte Carlu. Bila je ovo druga pobjeda američkog para u četvrtom međusobnom dvoboju koji je trajao sat i 20 minuta.

Hrvatsko-austrijska kombinacija nije uspijevala u prvom setu uopće zaprijetiti protivničkom servisu, osvojivši tek jedan poen. Ipak, to se promijenilo u izborenom tie-breaku, iako treba izdvojiti kako su Marach i Pavić ranije spasili dvije set lopte protivnika.

Pobjednici Australian opena dobili su pet uzastopnih poena i poveli s 5:2, no tu su i stali. Međutim, na isti način uzvraća američki par i dolazi do prvog seta.

U prva dva gema drugog seta vidjeli smo po break sa svake strane. Ponovno je prvi popustio hrvatsko-austrijski par, braća Bryan novim oduzetim servisom poveli su s 3:2 i bez većih problema sačuvali vlastiti. Do kraja meča napravili su još jedan break kao potvrdu pobjede.

Masters Monte Carlo, finale:
Bob Bryan/Mike Bryan - Oliver Marach/Mate Pavić 7:6 (5), 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!