Nogomet

Eusebio Di Francesco: "U ovakvim utakmicama jedna greška vas može skupo koštati"

Petar Jenjić • utorak, 24.04.2018.
Eusebio Di Francesco: "U ovakvim utakmicama jedna greška vas može skupo koštati"
Foto: EPA

Pred nama je prvo polufinale Lige prvaka između dviju momčadi za koje bi rijetki prognozirali da će doći do ove faze. Liverpool i Roma odmjerit će snage na Anfieldu, a pod povećalom će svakako biti najbolji igrač Redsa Mohamed Salah koji je ove sezone stigao u momčad Jürgena Kloppa...

Roma dolazi do polufinala nakon velike pobjede protiv Barcelone. Inspirirani ovim uspjehom zasigurno se neće zadovoljiti ulaskom među četiri najbolje momčadi Europe - kao i Liverpool, ciljaju finale.

Trener Rome Eusebio Di Francesco uoči susreta je rekao:"Ne treba mi momčad da mi priča o Mohamedu Salahu, njegove kvalitete su vrlo jasne. Ne zaboravite da sam i u Italiji pripremao utakmice protiv njega. Činjenica je da ga mnogi naši igrači poznaju i to može biti prednost."

"Liverpool je drugačija momčad od Barcelone i morat ćemo biti na vrlo visokom nivou. Igrat ćemo sigurno drugačije, ali ne smijemo se opuštati u ovakvim utakmicama gdje vas jedna greška može skupo koštati", dodao je trener Rome.

Dvoboj je najavila i legenda kluba Francesco Totti: "Ove sezone često sam gledao Liverpool zbog Salaha. Nakon posljednjeg remija posebno sam gledao njihove utakmice u Ligi prvaka i mislim da će biti vrlo teški susreti za obje momčadi."

Tri prvenstvena dvoboja odigrala je Roma nakon spomenute utakmice protiv Barcelone. Susret protiv Lazija završio je bez pogodaka, da bi zatim povezala dvije pobjede, 2:1 protiv Genoe i 3:0 u gostima kod SPAL-a.

Di Francesco za utakmicu na Anfieldu neće moći računati na Ricka Karsdorpa i Gregoirea Defrela, dok bi mu ostali igrači trebali biti na raspolaganju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!