Nogomet

Zidane: "Zadovoljni smo rezultatom, ali sve je moguće u uzvratu", Müller: "Važnost utakmice igrala je ulogu"

Petar Jenjić • srijeda, 25.04.2018.
Zidane: "Zadovoljni smo rezultatom, ali sve je moguće u uzvratu", Müller: "Važnost utakmice igrala je ulogu"
Foto: EPA

Svjestan kako su morali izboriti bolji rezultat uoči uzvrata bio je kapetan Bayerna Thomas Müller koji ističe kako još ništa nije gotovo. Sličnih su razmišljanja i gosti koji se ipak kudikamo zadovoljniji mogu pripremati za utakmicu na Santigao Bernabeu...

Veliki korak prema novom finalu Lige prvaka napravio je madridski Real koji je u prvoj polufinalnoj utakmici svladao Bayern s 2:1. Svjesni su toga i Madriđani, a kapetan Sergio Ramos posebno je istaknuo strijelca drugog pogotka.

"Marco Asensio bio nam je ključan igrač. Bili smo vrlo čvrsti i jako dobro smo se branili, no ovo je tek prvi korak prema finalu. Ljudi očekuju da dođemo i pobijedimo 3:0, ali Bayern je sjajna momčad. Moramo imati puno poštovanje jer ništa još nije gotovo."

Zadovoljan konačnim rezultatom bio je i trener gostiju Zinedine Zidane, no kao i Ramos, svjestan je da je ovo tek prva utakmica i da se svašta još može dogoditi u uzvratu.

"Jako smo zadovoljni konačnim rezultatom, ali imali smo dosta problema na početku kada smo pokušali preuzeti kontrolu nad utakmicom. Ovo polufinale daleko je od gotovog, sve je moguće u uzvratu. Ipak, sretni smo što na Santigao Bernabeu donosimo pobjedu 2:1."

Očekivano nezadovoljan konačnim rezultatom bio je kapetan njemačke momčad Thomas Müller, istaknuvši kako su bili previše naivni u nekim situacijama.

"Imali smo jako puno prilika, ali nismo ih iskoristili i Real je brzo okrenuo na 2:1. Rezultat je večeras mogao biti i drugačiji. Vidjeli smo prošle sezone kako je sve moguće u Madridu kada smo uspjeli okrenuti zaostatak. Imali smo neke dobre šanse, ali možda je važnost utakmice igrala ulogu. Morali smo izboriti puno bolji rezultat večeras."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!