Tenis

Dodigu poraz u Barceloni, Škugor u polufinalu parova u Budimpešti

Branimir Korać • četvrtak, 26.04.2018.
Dodigu poraz u Barceloni, Škugor u polufinalu parova u Budimpešti

Polovičan učinak hrvatskih predstavnika u parovima u ranijim mečevima četvrtka. Ivan Dodig u Barceloni nije uspio proći u četvrtfinale dok je Franko Škugor izborio polufinale u Budimpešti...

Franko Škugor i Dominic Inglot nastavljaju s dobrim igrama na turniru u Budimpešti i izborili su nastup u polufinalu. Nakon što su eliminirali treće nositelje Maksa Mirnjija i Philippa Oswalda, na red su došli Marcelo Demoliner i Santiago Gonzalez.

Ovaj put imali su lakši posao, do pobjede su došli u dva seta nadigravši protivnike i to bez ijednog izgubljenog servis gema.

U prvom setu viđena je samo jedna break lopta i ujedno je bila iskorištena, kod 4:4 hrvatsko-britanska kombinacija stigla je do 30:40, uzela servis protivnicima i ubrzo došla do seta sa 6:4.

U drugom setu moglo je i brže i jednostavnije, Škugor i Inglot propustili su čak sedam break lopti prije nego su napokon došli do breaka i sa 7:5 prošli u polufinale.

U polufinalu očekuju ih iskusni Marcin Matkowski i Nick Monroe koji igraju odlično i još nemaju nijedan izgubljeni set.

Ivan Dodig u Barceloni nije uspio dohvatiti četvrtfinale u paru s Rajeevom Ramom. Njih je u osmini finala zaustavio španjolski par Feliciano i Marc Lopez i to s glatkih 6:2, 6:4.

Budimpešta, četvrtfinale:
Dominic Inglot/Franko Škugor (Velika Britanija/Hrvatska) - Marcelo Demoliner/Santiago Gonzalez (Brazil/Meksiko) 6:4, 7:5

Barcelona, prvo kolo:
Feliciano Lopez/Marc Lopez (Španjolska/Španjolska) - Ivan Dodig/Rajeev Ram (Hrvatska/SAD) 6:2, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!