Tenis

Bedene i Seppi uspješno odradili posao, sedmi nositelj ispao od lucky losera

Mihaela Bradovski • petak, 27.04.2018.
Bedene i Seppi uspješno odradili posao, sedmi nositelj ispao od lucky losera
Foto: EPA

Poznata su tri od četiri polufinalista turnira u Budimpešti. Posljednji će biti poznat u subotu kada će biti dovršen posljednji meč...

Sedmi nositelj Jan-Lennard Struff ostao je bez polufinala Budimpešte nakon poraza od Talijana Marca Cecchinata. Cecchinato je u glavni ždrijeb ušao kao lucky loser, ali je napravio odličan posao protiv Struffa i svladao ga u tri seta. Prvi set je tijesno izgubio sa 7:5 da bi u drugom i trećem bio bolji protivnik i zasluženo ušao među četiri.

Peti nositelj Aljaž Bedene odradio je dobar posao protiv Talijana Lorenza Sonega, izbacio ga u tri seta i izborio polufinale. Bedene je naišao na jači otpor nego što je možda očekivao od 159. igrača svijeta, ali je na kraju uspješno odradio posao. "Borim se, a to je najvažnije", poručio je nakon meča.

Andreas Seppi traži svoju prvu titulu od 2012. godine, a ovdje je dogurao do polufinala. U četvrtfinalu je u dva seta svladao Gruzijca Nikoloza Basilašvilija i sada će igrati protiv sunarodnjaka Cecchinata. "Mislim da sam odigrao solidan meč. Bio sam vrlo koncentriran i u ključnim trenucima igrao jako dobro", rekao je nakon pobjede.

Posljednji četvrtfinalist bit će poznat u subotu prijepodne nakon što John Millman i Yannick Maden dovrše svoj meč koji je prekinut zbog mraka. Millman vodi 2:6, 6:1, 5:4 i servira za pobjedu.

ATP Budimpešta, četvrtfinale:
Marco Cecchinato (Italija) - Jan-Lennard Struff (Njemačka, 7) 5:7, 6:4, 6:2
Aljaž Bedene (Slovenija, 5) - Lorenzo Sonego (Italija) 6:3, 2:6, 6:2
Andreas Seppi (Italija, 8) - Nikoloz Basilašvili (Gruzija) 6:4, 7:6(3)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!