Tenis

Nikola Mektić i Alexander Peya izborili polufinale Münchena

Petar Jenjić • srijeda, 02.05.2018.
Nikola Mektić i Alexander Peya izborili polufinale Münchena

Nikola Mektić plasirao se u polufinale parova na ATP turniru u Münchenu s Austrijancem Alexanderom Peyom. Hrvatsko-austrijska kombinacija u dva je seta bila bolja od njemačkog para Kevin Krawietz/Maximilian Marterer...

Treći nositelji na ATP turniru u Münchenu Alexander Peya i Nikola Mektić plasirali su se u polufinale. Za sat i 12 minuta provedenih na terenu bili su bolji od njemačke kombinacije Kevin Krawietz/Maximilian Marterer sa 7:5, 6:4. Protivnika za ulazak u finale saznat će naknadno.

U vrlo izjednačenom prvom setu dugo smo čekali na prvi break. Hrvatsko-austrijska kombinacija spasila je jednu break loptu i u pravom trenutku oduzela servis njemačkom paru. Povela je sa 6:5, a zatim i odservirala za set.

Drugi set počeo je nešto drugačije, a Mektić i Peya odličnom su igrom stigli do dva breaka prednosti i poveli s 3:0. Krawietz i Marterer uspjeli su vratiti jedan break zaostatka, ali više od toga nije išlo. Hrvatsko-austrijska kombinacija iskoristila je ukupno četvrtu meč loptu i zaključila meč.

ATP München, drugo kolo:
Nikola Mektić/Alexander Peya - Kevin Krawietz/Maximilian Marterer 7:5, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!