Košarka

Barkley se ispričao Greenu: "Rekao sam nešto što nisam smio, žao mi je"

Branimir Korać • četvrtak, 03.05.2018.
Barkley se ispričao Greenu: "Rekao sam nešto što nisam smio, žao mi je"
Foto: EPA

Neprimjeren komentar Charlesa Barkleyja nakon drugog dvoboja između Golden State Warriorsa i New Orleans Pelicansa nije ostao bez odgovora Draymonda Greena nakon čega mu se Barkley javno ispričao...

"Samo želim da ga netko udari u lice", poručio je Charles Barkley nakon dvoboja Warriorsa i Pelicansa, tijekom analize i situacije u kojoj su se verbalno sukobili Rajon Rondo i Draymond Green. Green je igrač koji voli protivniku ući "u glavu", a Barkley nije izdržao i poslao je poruku koja je došla i do zvijezde Warriorsa.

"Vidio me milijun puta, ako stvarno ima toliku želju udariti me, neka to sljedeći put i napravi. Ako to neće napraviti, onda bolje neka šuti. Star si i to je to, ako me nećeš udariti, nemoj to govoriti", poručio je Green.

Barkley je očekivano poslao ispriku.

"Rekao sam nešto što nisam smio. Želim biti čovjek i ispričati se, bio sam 100 posto u krivu. Nisam mislio doslovno tući NBA igrača, ako je to tako shvatio, onda se ispričavam. Ti igrači koji su ponekad iritantni su redom sjajni igrači, ali postoje trenuci kada vam idu na živce. Međutim kao što sam rekao, pogriješio sam, nisam to smio reći."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10804.05.2018. u 00:15
    kao da je Chuck ikada razmisljao o onome sta kaze. Prema tome ta cjela prica je izforsirana od strane medija. I to je PO kosarka.
    narada108