Nogomet

Götze: "Vjerujem da ću biti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji"

Branimir Korać • četvrtak, 03.05.2018.
Götze: "Vjerujem da ću biti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji"
Foto: EPA

Nekadašnji veliki talent njemačkog nogometa i igrač koji je trebao nositi reprezentaciju u budućnosti, nakon problema s ozljedama i lošom formom nada se putu u Rusiju...

Strijelac pobjedničkog gola protiv Argentine u finalu Svjetskog prvenstva 2014. godine Mario Götze i dalje vjeruje kako će biti među putnicima za Rusiju. Götze je daleko od svojih najboljih dana, ozljede su ga prilično izbacile iz ritma i pred njim je puno posla da bi uvjerio Joachima Löwa da mu je mjesto u Rusiji.

"Vjerujem da ću biti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji jer mogu donijeti dodatnu kvalitetu. Izostavljanje s popisa reprezentativaca u ožujku bio mi je samo znak da moram još jače raditi i podići svoju igru", istaknuo je Götze za Kicker.

Götze se u posljednje vrijeme ustalio u prvih 11 u tandemu s Marcom Reusom, a trener Peter Stöger jako je zadovoljan njihovom suradnjom.

"Odlično se sporazumijevaju. Dodavanja, kretanja, sve funkcionira savršeno", ističe trener Borussije.

Götze je ranije nakon dužeg odsustva ponovno dobio poziv u reprezentaciju, no nije uvjerio Löwa da ga ponovno zove i u ožujku kada je Njemačka igrala prijateljske utakmice s Brazilom i Španjolskom.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!