Nogomet

Gerrard: "Ne bojim se preuzeti rizik i suočiti s problemima, dat ću sve od sebe"

Petar Jenjić • petak, 04.05.2018.
Gerrard: "Ne bojim se preuzeti rizik i suočiti s problemima, dat ću sve od sebe"
Foto: EPA

U svom prvom intervjuu kao trener Rangersa Steven Gerrard vjeruje kako može popraviti rezultat i pomoći momčadi da bude još bolje. Istaknuo je kako se takve prilike ne dobivaju često, ali kada se dobiju mora se dati sve od sebe da se napravi što bolji posao...

Tijekom petka poslijepodne Steven Gerrard i službeno je predstavljen kao novi trener Rangersa. Prvi trenerski izazov za nekadašnjeg igrača Liverpoola neće biti nimalo lagan, s obzirom na to da je Celtic u prošlom kolu osigurao sedmu uzastopnu titulu prvaka Škotske.

"Ponosan sam, ovo je velika čast, ne samo za mene već i za moju obitelj. Veselim se uhvatiti u koštac s novim poslom. Svjestan sam duge povijesti i tradicije koju ovaj klub nosi. Znam njegovu veličinu i koliko ih navijači vole", kazao je Gerrard svoje prve dojmove po dolasku

Iako je do sada imao iskustva tek u mlađim uzrastima Liverpoola, Gerrard vjeruje kako će moći popraviti stvari na Ibroxu.

"Čvrsto vjerujem kako mogu popraviti stvari i pomoći momčadi u stvaranju što boljeg rezultata. Ovakve prilike ne pružaju se često, ali kada dođu treba ih čvrsto držati i dati sve od sebe. Volim velike izazove, volio sam ih kao igrač, a volim ih i sada."

"Ne bojim se preuzeti rizik i suočiti se s problemima. Mislim da ponekad to trebate napraviti i to je u redu. Kao ambiciozna osoba mislim da sam na pravom mjestu. Neću biti jedan od onih trenera koji samo pričaju, želim djelovati i vidjeti rezultate na terenu. Najvažnije je da budemo momčad. Kod mene ne postoji ego, ne vrti se sve oko mene."

Gerrard će usko surađivati sa šefom skautske službe Andyjem Scouldingom i direktorom Markom Allenom.

"Timski sam igrač i dat ćemo sve od sebe u sljedećim tjednima da pronađenom igrače s pravim kvalitetama, koji mogu izdržati pritisak same činjenice da su igrači Rangersa i donijeti rezulta", zaključio je Gerrard razgovor za Rangers TV.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!