Tenis

Veliki preokret Nine Serdarušića za finale Ostrave

Petar Jenjić • subota, 05.05.2018.
Veliki preokret Nine Serdarušića za finale Ostrave

Hrvatski tenisač Nino Serdarušić plasirao se u finale Challengera koji se igra u češkoj Ostravi. Nakon nešto više od dva sata igre kompletirao je preokret protiv Francuza Gregoirea Barrerea i u tri seta stigao do pobjede...

S odličnim nastupima u Ostravi nastavlja Nino Serdarušić, a današnjom se pobjedom plasirao u finale istog. U prvom međusobnom dvoboju protiv Francuza Gregoirea Barrera slavio je u tri seta (3:6, 7:5, 6:1) nakon dva sata i dvije minute igre.

Iako imao set i break zaostatka u drugom setu, Serdarušić je uspio doći do velikog preokreta. Za osvajanje naslova igrat će protiv boljeg iz dvoboja Matteo Donati - Arthur De Greef.

Hrvatski tenisač nije dobro krenuo u meč, izgubivši prva četiri gema uz dva breaka zaostatka. Iako je uspio vratiti jedan, Barrere je novim oduzetim servisom, pri vodstvu 5:3, stigao do prvog seta.

U drugom je francuski tenisač poveo s 3:1, ali Serdarušić se nije predavao. Već u sljedećem gemu uzvratio je breakom, a pri vodstvu 6:5 napravio još jedan i došao do poravnanja.

Posljednji set bio je prilično jednosmjerna ulica. Hrvatski tenisač poveo je s 4:0 i s ukupno tri breaka stigao do pobjede.

Challenger Ostrava, polufinale:
Nino Serdarušić - Gregoire Barrere 3:6, 7:5, 6:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!