Automoto

Vettel: "Nemam problema s Raikkonenom, mediji imaju potpuno iskrivljenu sliku"

Petar Jenjić • nedjelja, 06.05.2018.
Vettel: "Nemam problema s Raikkonenom, mediji imaju potpuno iskrivljenu sliku"
Foto: EPA

Sebastian Vettel opovrgnuo je medijske napise o tome kako upravo njega preferiraju u Ferrariju i da njegov momčadski kolega Kimi Raikkonen ostaje u sjeni. Istaknuo je kako je upravo finski vozač i dalje talentiran te jako često bolji od njega...

Još po završetku Velike nagrade Azerbajdžana Sebastian Vettel oglasio se po pitanju odnosa između njega i momčadskog kolege Kimija Raikkonena. Njemački vozač nikako ne može biti sretan s onime što se u medijima govori.

Vettel je rekao kako je njegov kolega jako često bolji od njega, da Ferrari ne preferira samo jednog vozača i da se nikako ne nalazi u njegovoj sjeni.

"Rezultati i bodovi su glavna stvar, to je normalno, no isto tako vjerujem da bi dublja analiza pokazala nešto sasvim drugo. Nevjerojatno je kako smo ove sezone Raikkonen i ja blizu. Pa on je na većini treninga bolji od mene i vidi se da je i dalje nevjerojatno talentiran."

"Uspije voziti i kad ima probleme s bolidom, a to rijetko tko može danas. Javnost ima potpuno iskrivljenu sliku o nama dvojici, a posebno o njemu i njegovoj formi", zaključio je Vettel.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!