Nogomet

James Rodriguez: "Želimo do polufinala ili finala"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 07.05.2018.
James Rodriguez: "Želimo do polufinala ili finala"
Foto: EPA

Reprezentativac Kolumbije i član Bayerna James Rodriguez nada se kako će pomoći sugiračima u ostvarivanju što boljeg rezultata na Svjetskom prvenstvu te da će uspjeti nadmašiti uspjeh s prošlog natjecanja, četvrtfinale...

Na novo Svjetsko prvenstvo vraća se reprezentacija Kolumbije koja se nada novim odličnim rezultatima. U Brazilu je stigla do četvrtfinala gdje je poražena od domaćina s 2:1. Iako mu je pogodak u osmini finala protiv Urugvaja donio nagradu za najbolji pogodak, a gol protiv Brazila Zlatnu loptu, igrač Bayerna James Rodriguez nada se kako će u Rusiji uspjeti popraviti reprezentativni uspjeh.

"Želim odigrati dobro Svjetsko prvenstvo i pomoći suigračima doći do polufinala ili finala. Zašto ne? To bi bilo sjajno, ali dugačak je put i moramo ići korak po korak", kazao je Rodriguez u razgovoru za službene stranice FIFA-e.

U svojoj karijeri odigrao je 62 utakmice za Kolumbiju i postigao 21 pogodak čime je došao na treće mjesto ljestvice strijelaca iza Arnolda Iguarana, koji ima 25 golova, i Falcaa koji je postigao 29 pogodaka.

Kolumbija Prvenstvo započinje u skupini H gdje će igrati protiv Poljske, Senegala i Japana.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!