Nogomet

Neuer: "Ne bi bilo razumno da idem na Svjetsko prvenstvo bez ijedne utakmice"

Branimir Korać • srijeda, 09.05.2018.
Neuer: "Ne bi bilo razumno da idem na Svjetsko prvenstvo bez ijedne utakmice"
Foto: EPA

Vratar Bayerna i njemačke reprezentacije Manuel Neuer nije siguran hoće li biti spreman do Svjetskog prvenstva te hoće li biti dio njemačke reprezentacije u Rusiji...

Manuel Neuer sve je dalje od mogućeg puta na Svjetsko prvenstvo. Jupp Heynckes potvrdio je kako Neuera neće koristiti u dvobojima protiv Stuttgarta i Eintrachta, a i sam Neuer svjestan je kako će bez utakmica teško do Rusije.

Da stvar bude još lošija za Neuera, Oliver Schmidtlein, bivši fizioterapeut Bayerna i njemačke reprezentacije, poručio je kako Neuer može biti spreman tek za nokaut fazu.

"Ne mogu reći u ovom trenutku hoću li putovati na Svjetsko prvenstvo. Mislim da ne bi bilo razumno da idem na Svjetsko prvenstvo bez ijedne utakmice u nogama. Dobro se osjećam sa svim onim što radim i napredujem", kaže sam vratar.

Neuer je svjestan kako ne smije žuriti s povratkom jer bi takvo što moglo stvoriti samo dodatne probleme.

"Sve ono što je dosad stavljeno ispred mene uspješno sam odradio. Moram donijeti najbolju odluku zbog sebe i reprezentacije. Želim se sa svakim danom osjećati sve bolje i što prije se potpuno oporaviti. Dosad sam napravio pozitivne korake i želim tako nastaviti. Vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno."

Tako ostaje upitnik hoće li se Neuer uopće naći i na širem popisu Joachima Löwa, sudeći prema posljednjim saznanjima - teško.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!