Tenis

Odlični Serdarušić do četvrtfinala na Challengeru u Francuskoj

Petar Jenjić • srijeda, 09.05.2018.
Odlični Serdarušić do četvrtfinala na Challengeru u Francuskoj
Foto: Kristijan Komarica

Nino Serdarušić upisao je novu pobjedu a Challengeru u Aix en Provenceu, hrvatski tenisač u dva je seta, za sat i 22 minute, svladao 150. tenisača svijeta Norberta Gombosa...

Nakon odličnog nastupa u Ostravi i ulaska u finale Nino Serdarušić nastavlja s jako dobrim nastupima i u francuskom Aix en Provenceu. Hrvatski tenisač nakon pobjede protiv domaćeg igrača Calvina Hemeryja svladao je i Slovaka Norberta Gombosa za ulazak u četvrtfinale.

U prvom međusobnom dvoboju Seradrušić je stigao do pobjede s dva puta po 6:4 za sat i 22 minute provedene na terenu. U četvrtfinalu igrat će protiv boljeg iz dvoboja Elias Ymer - Cameron Norrie.

Serdarušić je jako dobro ušao u meč i već u prvom gemu stigao do breaka kojeg do kraja seta nije ispuštao. Naprotiv, nije dopustio nijednu break priliku protivniku.

Drugi set ponovno je jako dobro krenuo za hrvatskog tenisača koji je napravio dva breaka i došao do vodstva od 4:0. Ipak, slovački tenisač uspijeva vratiti jedan break zaostatka te dolazi do 5:4. Međutim, tu je i stao, Serdarušić je iskoristio ukupno četvrtu meč loptu i stigao do pobjede.

Aix en Provence, osmina finala:
Nino Serdarušić - Norbert Gombos 6:4, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!