Košarka

Dosadašnji asistent Sixersa novi trener Atlanta Hawksa

Petar Jenjić • subota, 12.05.2018.
Dosadašnji asistent Sixersa novi trener Atlanta Hawksa

Lloyd Pierce novi je trener momčadi Atlanta Hawksa, objavila je momčad na službenim stranicama kluba. Potpisao je ugovor na tri godine, s opcijom produženja na četvrtu...

Atlanta Hawksi dobili su novog prvog trenera nakon odlaska Mikea Budenholzera. Radi se o dosadašnjem asistentu u Philadelphia 76ersima Lloydu Pierceu koji je dogovorio potpis ugovora na tri godine, a s opcijom produženja na četvrtu.

"Ovo je dan za koji sam radio jako dugo i čast je biti novi trener Atlante. Imam veliko poštovanje u momčad i snažno vjerujem u njezin plan osvajanja naslova prvaka u budućnosti. Ovo je savršena prilika za mene i jedva čekam baciti se na posao", kazao je novi trener Lloyd Pierce.

U dosadašnjoj NBA karijeri bio je asistent 11 godina u Cleveland Cavaliersima, Golden State Warriorsima, Memphis Grizzliesima i već spomenutim Sixersima. Prije dolaska u najjaču ligu svijeta četiri je godine radio kao pomoćnik na sveučilištu Santa Clara, gdje je u igračkim danima dijelio svlačionicu sa Steveom Nashom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!