Košarka

Brzoja: "Između nas i Cibone nema nepoznanica", Nazor: "Utakmica koja nosi dodatan naboj"

Petar Jenjić • subota, 12.05.2018.
Brzoja: "Između nas i Cibone nema nepoznanica", Nazor: "Utakmica koja nosi dodatan naboj"
Foto: FaH

Prvu polufinalnu utakmicu za prvaka Hrvatske odigrat će u Višnjiku Zadar i Cibona. Dok s gostujuće strane govore kako je Zadar favorit, domaćin ističe kako to na terenu treba i pokazati...

Pred košarkašima Cibone i Zadra u subotu s početkom u 19 sati prva je polufinalna utakmica PH. Zagrebačka momčad prvo gostuje u Višnjiku, a trener Ante Nazor ističe kako je Zadar favorit, no kako se neće predati.

"Veselim se utakmici koja će imati zasigurno dodatan naboj i koliko god mi je teško reći da je u ovom trenutku Zadar favorit, trebamo biti pošteni i naglasiti da je nekada u ovakvim situacijama puno slabiji Zadar dobivao puno bolju Cibonu. Upravo zbog toga trebamo biti maksimalno borbeni, motivirani i odigrati što bolju utakmicu"

"Zadar je više puta pokazao dominaciju ove sezone i nemamo pravo biti bahati. Utakmica u polufinalu Kupa koju smo pobijedili daje nam za pravo nadu kako možemo pobijediti. Nastojat ćemo pokazati određene adute ne bismo li bili što duže ravnopravni na terenu", zaključio je Nazor.

S druge strane, utakmicu za službene stranice Zadra najavio je Mislav Brzoja koji želi pobjedom otvoriti polufinalnu seriju.

"Atmosfera u svlačionici je vrlo dobra, vrlo pozitivna. Favoriti smo na domaćem terenu, no to trebamo i pokazati. Očekujem ispunjenu dvoranu i da na krilima navijača dođemo do pobjede."

"Između nas i Cibone nema nikakvih nepoznanica. Pokušat ćemo limitirati njihov napadački učinak, posebno Žorića, i ako u tom segmentu odradimo dobar posao, onda vjerujem kako imamo velike šanse za ulazak u finale", zaključio je Brzoja.

U pet utakmica ove sezone Zadar je četiri puta stigao do pobjede, jedini poraz upisao je u polufinalu Kupa Krešimira Ćosića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!