Nogomet

Tite objavio brazilski popis za SP, Alves priznao: "Ne želim da itko plače zbog mene"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 14.05.2018.
Tite objavio brazilski popis za SP, Alves priznao: "Ne želim da itko plače zbog mene"
Foto: EPA

Saznali smo i 23 igrača koji će predstavljati brazilsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu. Među njima neće biti Dani Alves koji je kazao kako ne želi da itko plače zbog njega i da ova momčad može otići do kraja...

Brazilski izbornik Tite objavio je popis 23 igrača za predstojeće Svjetsko prvenstvo. Kao što se već od ranije zna, na popisu zbog ozljede nema Danija Alvesa zbog ozljede koljena. Iz Brazilskog nogometnog saveza objavili su kako će umjesto njega uspjeti spremiti Fagnera koji nije igrao od završnice travnja zbog ozljede.

U razgovoru za The Players Tribune Alves je izjavio kako mu je "duša napustila tijelo" kada je saznao kako neće igrati na Svjetskom prvenstvu, ali ne želi da ga itko žali.

"Plakao sam samo jednom i to kada sam bio sam. Ne želim da itko plače zbog mene i da me netko žali. Živio sam svoje snove, sada neću igrati na Svjetskom prvenstvu, ali i dalje sam sretna osoba. Mislim da imamo momčad koja može otići do kraja. Imamo talenta i zvijezda, ali najvažnije imamo trenera. Tite je pokazao kako može stvoriti sjajan ambijent i pokazao je kako igrati momčadski. Moramo biti u savršenoj harmoniji da bi ostvarili snove."

Vratari: Alisson (AS Roma), Ederson (Manchester City), Cassio (Corinthians)

Obrana: Danilo (Manchester City), Fagner (Corinthians), Marcelo (Real Madrid), Filipe Luis (Atlético Madrid), Miranda (Inter Milan), Marquinhos (PSG), Thiago Silva (FRA), Geromel (Gremio)

Veznjaci: Casemiro (Real Madrid), Fernandinho (Manchester City), Paulinho (Barcelona), Renato Augusto (Beijing Guoan), Fred (Šahtar Donjeck), Philippe Coutinho (Barcelona), Willian (Chelsea)

Napadači: Neymar (PSG), Gabriel Jesus (Manchester City), Roberto Firmino (Liverpool), Douglas Costa (Juventus), Taison (Šahtar Donjeck).

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!