Nogomet

Milivojević: "Drugo mjesto u skupini bilo bi veliki uspjeh za Srbiju"

Branimir Korać • ponedjeljak, 14.05.2018.
Milivojević: "Drugo mjesto u skupini bilo bi veliki uspjeh za Srbiju"
Foto: Kristijan Komarica

Srbija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji neće imati lagan zadatak, nalazi se u skupini s Brazilom koji je apsolutno favorit i borit će se za prolaz s Kostarikom i Švicarskom...

Luka Milivojević igrao je važnu ulogu u kvalifikacijama u kojima je Srbija odradila dobar posao i izborila nastup na Svjetskom prvenstvu. Milivojević s nestrpljenjem čeka SP.

"Plasman na Svjetsko prvenstvo najveća je stvar u dosadašnjem dijelu moje karijere. Teško je dohvatiti Svjetsko prvenstvo, posebno za reprezentacije iz Europe. Imali smo neke dobre utakmice u skupini i uspjeli smo se kvalificirati, jedva čekam početak", istaknuo je.

Na Svjetskom prvenstvu Srbija je u skupini s Kostarikom, Švicarskom i Brazilom.

"Skupina je jako teška. Kada igrate protiv Brazila, igrate protiv najbolje momčadi svijeta, on će sigurno biti i u Rusiji glavni favorit za titulu i bit će sjajno igrati protiv njega."

Ostali protivnici nisu nimalo bezazleni i toga je svjestan i Milivojević.

"Čitao sam u srpskim medijima kako će Brazil biti prvi, mi drugi, a iza nas Kostarika i Švicarska. Međutim siguran sam da slično razmišljaju u Švicarskoj i Kostarici te nas vide iza svojih reprezentacija. Kada bi završili na drugom mjestu u skupini, ostvarili bi veliki uspjeh. Nakon toga vjerojatno bi nas čekala Njemačka."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!