Nogomet

Mancini: "Vratiti Italiju tamo gdje i pripada"

Petar Jenjić • subota, 19.05.2018.
Mancini: "Vratiti Italiju tamo gdje i pripada"
Foto: EPA

Novi talijanski izbornik Roberto Mancini najavio je brzi povratak Italije na veliku nogometnu scenu nakon propuštanja Svjetskog prvenstva u Rusiji. Dodao je i kako nema većeg cilja za trenera od vođenja nacionalne momčadi...

Kao što se i ranije moglo znati Roberto Mancini preuzeo je klupu talijanske nogometne reprezentacije, a debi će imati 28. svibnja kada Italija igra protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata, nakon čega je očekuju utakmice protiv Francuske i Nizozemske.

"Ponosan sam što mi se ovo dogodilo. Mislim da je za trenera voditi nacionalnu momčad najveći cilj i jako sam sretan. Nažalost u nogometu postoje teški i negativni trenuci i sada moramo pronaći način kako vratiti Italiju tamo gdje pripada."

"Italija je uvijek bila jedna od najboljih momčadi na svijetu i nadamo se da imamo komponente na našoj strani da to i ostvarimo. Moj je cilj uvijek isti, vratiti reprezentaciju na noge da može igrati za osvajanje Europskog, a zatim i Svjetskog prvenstva. Drugih ciljeva nema.", zaključio je Mancini za službene stranice Saveza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!