Nogomet

VIDEO: Legia prvak Poljske, Antolić strijelac u posljednjem kolu, susret u Poznanu prekinut

Branimir Korać • nedjelja, 20.05.2018.
VIDEO: Legia prvak Poljske, Antolić strijelac u posljednjem kolu, susret u Poznanu prekinut
Foto: FaH

Legia je osvojila naslov prvaka Poljske nakon što je u posljednjem kolu vodila 2:0 u Poznanu protiv Lecha, a domaći navijači deset minuta prije kraja prekinuli meč. Domagoj Antolić bio je strijelac vodećeg pogotka...

Sjajan posao napravio je Dean Klafurić otkako je preuzeo Legiju. Nakon serije loših rezultata čelnici kluba uručili su otkaz Romeu Jozaku, a Klafurića promovirali u prvog trenera. Klafurić je s Legijom osvojio i kup i prvenstvo te može biti itekako zadovoljan.

"Ne mogu govoriti o taktici jer smo slavili i puni smo emocija. Znamo da tek trebamo pričekati službenu potvrdu, ali jasno je što će Savez odlučiti. Ova titula je uspjeh svih u klubu, svih koji su imali priliku raditi s ovom momčadi. Ne znam kakva je moja budućnost. Sezona je tek završila, osvojili smo duplu krunu i vidjet ćemo što će se događati. Hvala svima u klubu što su vjerovali u mene, volim ovaj klub i grad, volio bih ostati, ali nije odluka na meni", rekao je Klafurić nakon susreta.

U Poznanu je Legia povela već u devetoj minuti pogotkom Domagoja Antolića da bi u 69. minuti Michal Kucharczyk povisio na 2:0.

Na ulasku u zadnjih deset minuta domaći navijači nezadovoljni raspletom sezone ušli su u teren, aktivirali dimne bombe i meč je prekinut te registriran 3:0 za Legiju.

Antolić je odradio cijelu utakmicu dok je Eduardo da Silva ostao na klupi.

Legiji je ovo 13. naslov prvaka Poljske i treći uzastopni.

Iza nje na drugom mjestu ostala je Jagiellonia koja je u posljednjem kolu s 2:1 svladala Wislu Plock, a strijelac jednog pogotka bio je Ivan Runje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!