Nogomet

Ramos: "Osvajanjem Lige prvaka malo bi zasjenili Barceloninu dvostruku krunu"

Petar Jenjić • četvrtak, 24.05.2018.
Ramos: "Osvajanjem Lige prvaka malo bi zasjenili Barceloninu dvostruku krunu"
Foto: EPA

Kapetan madridskog Reala Sergio Ramos vjeruje kako bi osvajanjem Lige prvaka njegova momčad mogla barem malo zasjeniti dvostruku Barceloninu krunu u nacionalnom prvenstvu...

"Ako bi Real osvojio Ligu prvaka, malo bi zasjenili Barceloninu dvostruku krunu. Sigurno je vrijedna tih dviju osvojenih titula, ali kada vam najveći rival osvoji Ligu prvaka, situacija se ipak malo mijenja", kazao je kapetan Real Madrida Sergio Ramos u razgovoru za Cadena Cope uoči finala protiv Liverpoola.

Španjolski reprezentativac uz to se osvrnuo i na vlastitu budućnost u klubu, kao i priče o dolasku Neymara na Santiago Bernabeu.

"Mnogi su nam iskazali nepoštovanje i rekli kako će drugi osvojiti natjecanje, ali do sada smo se iskazivali na terenu i pokazali da su u krivu. Volio bih se umiroviti u Madridu jer ne mogu se vidjeti da igram negdje drugo."

"Bez obzira na ishod finala, budućnost Zinedinea Zidanea je i dalje u klubu. Što se tiče Neymara, otvorio si je vrata dolaska i vidjet ćemo što će biti", zaključio je Ramos.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!