Nogomet

Čudne izjave nakon finala: Ronaldo se oprašta, Bale traži razgovor s menadžerom, a Ramos Ronaldovo objašnjenje

Branimir Korać • subota, 26.05.2018.
Čudne izjave nakon finala: Ronaldo se oprašta, Bale traži razgovor s menadžerom, a Ramos Ronaldovo objašnjenje
Foto: EPA

Nakon finalnog dvoboja i pobjede protiv Liverpoola, iz Madrida dolaze pomalo neočekivane izjave, barem neočekivane u večeri slavlja...

Izjave Cristiana Ronalda i Garetha Balea iznenadile su, možda i ne bi bile toliko neočekivane da su došle s malim odmakom, ali nitko ih nije očekivao odmah nakon finala.

Rečenica Ronalda "bilo je lijepo biti dio madridskog Reala", sugerira kako se Ronaldo oprašta od kluba, a dodatak na nju glasi "u narednim danima pružit ću odgovor navijačima koji su uvijek bili uz mene."

Ronaldo, naravno, nije htio objašnjavati što je s tim htio reći, ali ne treba biti Sherlock Holmes da se shvati što znači izjašnjavanje u prošlom vremenu.

Sergio Ramos nije bio svjestan što se događa i kada su mu prenesene Ronaldove riječi, iznenađeno je poručio: "Vjerujem kako će govoriti o ovoj sezoni. Ako pak postoji nešto, morat će nam objasniti što je s tim mislio. On je naš ključni igrač i ne može biti na boljem mjestu nego u Madridu."

Međutim, nije samo Ronaldo taj koji je najavio potiho oproštaj.

"Moram igrati iz tjedna u tjedan, a to se nije događalo ove sezone. Pet-šest tjedana ove sezone bio sam ozlijeđen, ali svo ostalo vrijeme bio sam spreman. Moram sjesti s menadžerom i razgovarati o budućnosti", poručio je i Gareth Bale.

Bale je ušao u 61. minuti i do kraja postigao dva krasna pogotka.

"Bio sam jako razočaran što nisam krenuo od prve minute jer sam smatrao da sam to zaslužio. Jedino što sam mogao je kasnije ući u igru i pružiti doprinos, to sam i napravio."

U Madridu tako umjesto velikog slavlja, dosta upitnika. Još je tu igrača koji se već danima spominju na izlaznim vratima i čini se kako bi ipak moglo doći do prilične rekonstrukcije momčadi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.05.2018. u 00:41
    Ne treba izjave previše uzimati za ozbiljno. Sada su svi uzbuđeni.
    Obrisan korisnik
  • Bogomdani26.05.2018. u 23:47
    Zašto Luku nitko ništa nije pitao, nego ove jazavce... Modrić=Real
    Bogomdani