Nogomet

Bradarić: "Uvjeren sam da možemo napraviti velike stvari na Svjetskom prvenstvu"

hns.family • nedjelja, 27.05.2018.
Bradarić: "Uvjeren sam da možemo napraviti velike stvari na Svjetskom prvenstvu"
Foto: EPA

Filip Bradarić razgovarao je s medijima u nedjelju prijepodne u Rovinju. Prokomentirao je sinoćnje finale Lige prvaka, kao i početak Svjetskog prvenstva utakmicom protiv Nigerije...

Vezni igrač Rijeke Filip Bradarić dobio je poziv izbornika Zlatka Dalića i nalazi se u krugu igrača koji bi trebali otputovati u Rusiju.

"Čast mi je opet biti u krugu reprezentativaca, pogotovo onih koji odlaze na Svjetsko prvenstvo. Radujem se nadolazećim danima, sigurno će atmosfera biti fenomenalna. Izuzetno mi je priznanje već i biti na popisu u konkurenciji veznjaka poput Modrića ili Rakitića, to je potvrda da je izbornik nešto vidio u meni ove sezone. Mogu biti sretan i ponosan na sebe, i dat ću svoj maksimum, a neka će prigoda sigurno doći. Uvjeren sam da Hrvatska ima pravu momčad i može napraviti velike stvari."

"Gledao sam naše suigrače sa zadovoljstvom. Čestitam Real Madridu na osvojenom trofeju, napravili su velike stvari zadnjih godina. Mislim da je najteže vrataru Kariusu, ali i to se događa u nogometu te treba izaći jači iz toga", dodao je Bradarić na pitanje o finalu Lige prvaka, a osvrnuo se i na otvoreni trening u Rovinju.

"Uvijek je lijepo kada nas dođu vidjeti i djeca, to nas vraća u mladost kada smo s dječjim zadovoljstvom gledali i igrali nogomet, pratili zvijezde i nadali se biti poput njih. Ja sam s ocem išao pratiti Hajduk i reprezentaciju, nekad sam i plakao, tako da se mogu poistovjetiti s najmlađim navijačima. Pamtim i Francusku '98, imao sam svega šest godina, ali sjećam se utakmice s Njemačkom, ljudi su se na Braču bacali u more od sreće. Htio sam i ja, ali mi nisu dali."

Bradarić je prokomentirao i početak Svjetskog prvenstva te utakmicu protiv Nigerije.

"Imamo dosta vremena za pripremu i još dvije prijateljske utakmice protiv sličnih suparnika. Prva je utakmica najvažnija, ali ja vjerujem u ovu momčad. Osjeti se veliko očekivanje u javnosti, no to smo sami nametnuli svojim igrama. Znamo se nositi s time", zaključio je hrvatski reprezentativac.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!