Nogomet

Dalić: "Bilo je lijepo imati trojicu igrača u finalu Lige prvaka"

hns.family • nedjelja, 27.05.2018.
Dalić: "Bilo je lijepo imati trojicu igrača u finalu Lige prvaka"
Foto: FaH

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je finale Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola gdje su Luka Modrić i Mateo Kovačić protiv Dejana Lovrena osvojili novi naslov prvaka...

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je finale Lige prvaka u kojem su do novog naslova prvaka Europe stigli Mateo Kovačić i Luka Modrić.

"Drago mi je zbog Luke i Matea, a žao mi je zbog Dejana. Čestitam pobjedničkom dvojcu i nadam se da će Dejan imati i neku drugu prigodu. Luka i Dejan bili su među boljim igračima ovog finala, pogotovo Luka s obzirom da je njegova momčad pobijedila. Niti jedan nije griješio, a Dejan je još i bio asistent za pogodak. Bilo nam je jako lijepo imati trojicu igrača u finalu i lijepo je bilo vidjeti poslije utakmice u koliko su dobrim odnosima."

Dalić je prokomentirao i razvoj situacije na terenu, istaknuvši kako je ozljedom Mohameda Salaha Real očekivano preuzeo utakmicu u svoje ruke.

"U prvih 30 minuta Liverpool je bio puno bolja momčad, zahvaljujući kvalitetnim dodavanjima i čvrstom, agresivnom presingu nisu dali Real Madridu nikakvu šansu. No, nakon ozljede Salaha pala im je igra, očito su izgubili i na samopouzdanju i Real Madrid je preuzeo konce igre u svoje ruke. Nije Real Madrid odigrao sjajno, ali dao je tri gola i dobio finale na iskustvo. Liga prvaka je Realovo natjecanje, tu Real zasluženo prolazi bez obzira na neobične golove", zaključio je Dalić.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!