Nogomet

Neymar: "Do Svjetskog prvenstva bit ću sto posto spreman"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 28.05.2018.
Neymar: "Do Svjetskog prvenstva bit ću sto posto spreman"
Foto: EPA

Brazilski reprezentativac i član PSG-a Neymar u razgovoru s brazilskim novinarima istaknuo je kako još nije sto posto spreman, ali da će do početka Prvenstva sve doći na svoje...

Neymar je priznao kako nije u stopostotnoj formi nakon tjedan dana treninga s brazilskom reprezentacijom uoči početka Svjetskog prvenstva.

"Fizički sam dobro, stopalo je u redu i prilagođavam se novim stvarima. I dalje osjećam određenu nelagodu, ali to nije nešto što bi me trebalo mučiti. Nisam još na sto posto mogućnosti, ali to dolazi s vremenom. Normalno je kako osjećam određeni strah, ali idemo polako, ima još vremena do početka Svjetskog prvenstva kada bih trebao biti sto posto spreman", kazao je Neymar u razgovoru s novinarima.

Još od veljače nije odigrao natjecateljsku utakmicu i nada se kako će moći igrati protiv Hrvatske 3. lipnja u Liverpoolu.

"Spreman sam igrati, ništa me ne može spriječiti. Ono što sada osjećam je strah jer se tek vraćam. Nadam se da ćemo u konačnici ostvariti san o osvajanju naslova svjetskog prvaka."

Za kraj je odgovorio i na glasine kako odlazi u Real Madrid, ističući kako je trenutno potpuno fokusiran na reprezentaciju.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!