Nogomet

Mohamed Salah optimističan i vjeruje kako će igrati u Rusiji

Jan Šneler • ponedjeljak, 28.05.2018.
Mohamed Salah optimističan i vjeruje kako će igrati u Rusiji
Foto: EPA

Nakon što je cijeli nogometni svijet zanijemio kada je u prvom poluvremenu finala Lige prvaka, Mohamed Salah napustio travnjak, Egipćanin šalje pozitivne poruke...

U najvećoj utakmici svoje dosadašnje karijere, Mohamed Salah, praktički nije mogao sudjelovati. Razočaran, u suzama je napustio travnjak Olimpijskog stadiona u Kijevu, a brojni su se zapitali jesu li te suze znak i da ga neće biti na terenu u Rusiji. Bilo je vidljivo da nije riječ o jačem udarcu ili nekoj laganoj ozljedi jer Salah nije mogao nastaviti te je s bolnim izrazom na licu napustio travnjak.

Ipak, uz sve loše vijesti i prognoze, pa čak i izjavu trenera Liverpoola Jurgena Kloppa, kako se radi o ozbiljnoj ozljedi, utješne vijesti dolaze iz Egipatskog nogometnog saveza. Egipćani su na Twitter profilu objavili kako Salah ima istegnuće ligamenata ramena te da su vrlo optimistični u vezi njegovog nastupa u Rusiji.

Navijače, kako egipatske, pa tako i one diljem svijeta, Salah je još jednom oduševio porukom na svom Twitter profilu. Sjajni 25-godišnji napadač Liverpoola poslao je poruke ohrabrenja i poručio kako Svjetsko prvenstvo nije izgubljeno.

"Bila je ovo teška noć, ali ja sam borac. Unatoč okolnostima, optimističan sam kako ću biti u Rusiji i učiniti vas sve ponosnima. Vaša ljubav i podrška daju mi snagu koja mi je u ovom trenutku potrebna", objavio je Salah.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!