Košarka

Crvena zvezda pregazila Partizan i stigla na korak od finala

Petar Jenjić • ponedjeljak, 28.05.2018.
Crvena zvezda pregazila Partizan i stigla na korak od finala

Košarkaši Crvene zvezde kao domaćini u prvoj polufinalnoj utakmici svladali su Partizan s velikih 87:62 i tako stigli na korak od prolaska u finale...

Polufinalna serija za prvaka Srbije igra se na dvije pobjede, a do prve je kao domaćin stigla Crvena zvezda koja je svladala najvećeg rivala Partizan u jednosmjernoj utakmici bez prevelike drame. Nakon 40 minuta igre Zvezda je stigla do pobjede rezultatom 87:62.

Partizan je na otvaranju susreta igrao nešto bolje, ali odlični Taylor Rochestie ubacio je 11 sljedećih poena Zvezde čime je pokrenuo seriju od 15:0. Nakon toga domaćin se u potpunosti raspucao i počeo zatrpavati koš suparničke momčadi.

Crvena zvezda na poluvremenu je imala tek osam koševa prednosti (41:33), ali Partizan nikako nije uspijevao uhvatiti pravi priključak, iako je imao šanse. Posljednju četvrtinu domaćin je dobio s 26:10 i u konačnici stigao do visoke pobjede.

Taylor Rochestie zaključio je susret s 22 poena, od čega 20 je zabio u prvom poluvremenu, čemu je dodao pet skokova i šest asistencija, a priključio mu se Alen Omić s 15 koševa i šest skokova. Najbolji je kod Partizana bio Kwame Vaughn sa 16 koševa i pet dodavanja.

Prvenstvo Srbije, polufinale:
Crvena zvezda - Partizan 87:62 (1-0)

FOTO: Crvena zvezda

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!