Nogomet

Liverpoolov fizioterapeut: "Salah izvan terena do mjesec dana"

Petar Jenjić • srijeda, 30.05.2018.
Liverpoolov fizioterapeut: "Salah izvan terena do mjesec dana"
Foto: EPA

Prema riječima fizioterapeuta Liverpoola Rubena Ponsa Mohamed Salah će zbog ozljede pretrpljene u finalu Lige prvaka biti van terena između tri i četiri tjedna...

Napadač Liverpoola Mohamed Salah pretrpio je ozljedu u finalu Lige prvaka zbog koje pod upitnik dolazi njegov nastup za egipatsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu.

Egipat bi prvenstvo trebao započeti protiv Urugvaja 15. lipnja, četiri dana kasnije uslijedila bi utakmica protiv Saudijske Arabije, a 25. lipnja dvoboj s domaćinom Rusijom.

Prema riječima fizioterapeuta Liverpoola Rubena Ponsa, koje prenosi Marca, Salah će izvan terena biti do mjesec dana.

"Tužan je zbog svega što se dogodilo i potpuno je fokusiran na oporavak. U principu trebao bi trajati od tri do četiri tjedna, ali te ćemo brojke pokušati što više smanjiti, to nam je cilj", kazao je Pons.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10830.05.2018. u 20:11
    tu ce jos bit svasta: odvjetnik je stupao na scenu, pravivsi pritisak na UEFU, a istodobno je pokrenuta online peticija koja trazi kaznjenje Spanjolca.ona vec ima skoro pol miljun glasova. Doci ce taj dan kad Ramos igra protiv igraca egipatskog porijekla, vjeruj mi; a ako Egipat stvarno bude prosao... [više na forumu]
    narada108
  • Obrisan korisnik30.05.2018. u 19:26
    Kakva šteta! Ovakvu igračinu vjerojatno uopće nećemo vidjeti na prvenstvu. Onaj smrdo Ramos bi trebao za ovo odštetu platiti u ime svih ljubitelja nogometa.
    Obrisan korisnik