Tenis

Pavić i Marach lakoćom do drugog kola Roland Garrosa

Petar Jenjić • srijeda, 30.05.2018.
Pavić i Marach lakoćom do drugog kola Roland Garrosa
Foto: EPA

Oliver Marach i Mate Pavić nisu imali prevelikih problema u prvom kolu Roland Garrosa, a do pobjede protiv nizozemsko kanadske kombinacije Sander Arends/Adil Shamasdin stigla je nakon nešto manje od sat vremena provedenih na terenu...

Drugi nositelji u Parizu Mate Pavić i Oliver Marach opravdali su ulogu favorita u prvom kolu i bez većih problema stigli do pobjede protiv nizozemsko-kanadske kombinacije Sander Arends/Adil Shamasdin.

Hrvatsko-austrijska kombinacija slavila je sa 6:2, 6:2 nakon nešto manje od sat vremena provedenih na terenu. u Drugom kolu čekaju boljeg iz dvoboja Martin/Raja - Bhambri/Sharan.

Prevelikih promjena u prvom setu nije bilo tek do 2:1 kada do dva breaka prednosti dolaze Pavić i Marach. Uspjeli su Arends i Shamasdin vratiti jedan break, ali na isti način uzvraćaju drugi nositelji i zaključuju set u svoju korist.

U drugom setu do prvog breaka Pavić i Marach stigli su u šestom gemu i poveli su s 4:2, a do kraja meča, da ne bi bilo nikakve dvojbe oko pobjede, još jednom protivnicima oduzeli servis.

Roland Garros, prvo kolo:
Mate Pavić/Oliver Marach (2) - Sander Arends/Adil Shamasdin 6:2, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!