Tenis

Ivan Dodig i Rajeev Ram oprostili se od Roland Garrosa već u drugom kolu

Branimir Korać • četvrtak, 31.05.2018.
Ivan Dodig i Rajeev Ram oprostili se od Roland Garrosa već u drugom kolu

Ivan Dodig i Rajeev Ram nisu uspjeli proći u treće kolo Roland Garrosa. U drugom kolu poraženi su od Wesleyja Koolhofa i Artema Sitaka nakon više od dva sata borbe...

I drugi put ove godine Wesley Koolhof i Artem Sitak bili su kobni za Ivana Dodiga i Rajeeva Rama. Nakon što su ih svladali u Montpellieru, bili su bolji i u Parizu.

Koolhof i Sitak tako su izbacili i drugog hrvatskog tenisača u paru, u prvom kolu porazili su Antonija Šančića i Nijemca Andrea Begemanna, a sada i Ivana Dodiga.

Dodig i Ram bolje su krenuli u meč i nisu imali previše problema na svom servisu dok su Koolhof i Sitak opasno živjeli u četvrtom gemu kada su spasili break loptu, da bi u 12. gemu izgubili servis i set sa 7:5.

I u drugom setu Dodig i Ram igrali su dobro na svom servisu, ali sve do 5:5 kada Koolhof i Sitak dolaze do svoje prve break lopte u meču. Odmah je i koriste te uzimaju set sa 7:5.

Odmah na početku trećeg seta Dodig i Ram ponovno gube servis i Koolhof i Sitak bez ikakvih problema održavaju stečenu prednost do kraja meča te odnose pobjedu i prolaze u treće kolo.

Roland Garros, drugo kolo:
Wesley Koolhof/Artem Sitak (Nizozemska/Novi Zeland) - Ivan Dodig/Rajeev Ram (Hrvatska/SAD, 9) 5:7, 7:5, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!