Nogomet

Modrić: "Dobro se pripremiti, napraviti dobru atmosferu i pokazati zajedništvo"

Petar Jenjić • subota, 02.06.2018.
Modrić: "Dobro se pripremiti, napraviti dobru atmosferu i pokazati zajedništvo"
Foto: FaH

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić najavio je prijateljski susret s Brazilcima na legendarnom Anfieldu, ističući prije svega sjajnu momčad koju ima Selecao...

Luka Modrić prokomentirao je dolazak na Anfield gdje će Hrvatska odigrati prijateljski dvoboj protiv Brazila u nedjelju s početkom u 16 sati.

"Lijepo je biti na ovom legendarnom stadionu. Veselim se sutrašnjoj utakmici i nadam dobroj predstavi Vatrenih pred puno navijača i da ćemo svi zajedno uživati. Brazil je među favoritima Svjetskog prvenstva, ima fenomenalnu momčad, pogotovo u neuobičajeno čvrstoj sredini terena. To im jako daje na stabilnosti i omogućava drugim igračima iskazati svoje kvalitete.

Osvrnuo se igrač Real Madrida i na susret s Brazilcima na otvaranju prošlog Svjetskog prvenstva koji nije dobro završio po Vatrene.

"Odigrali smo tada jako dobro i pokazalo kako se možemo nositi s njima, međutim, upisali smo poraz. Parirali smo im dobro, a presudili su neki detalji koji su otišli na njihovu stranu. Očekujem neizvjesnu utakmicu i bez obzira na taj rezultat ne treba izvlačiti pretjerane zaključke. Ova će nam utakmica pomoći da se poboljšamo."

Kao i na svakom dosadašnjem velikom natjecanju Modrićeva su očekivanja uvijek visoka i optimistična.

"Prvo je cilj proći skupinu, a onda vidjeti što možemo. Mislim da imamo dovoljno kvalitete, trebamo se dobro pripremiti, napraviti dobru atmosferu i pokazati zajedništvo. Poznajem suigrače i izbornika, navikavam na njegove ideje i mislim da to jako dobro funkcionira, a nadam se da će se tako i nastaviti."

Za kraj se osvrnuo i na iznenadni odlazak Zinedinea Zidanea sa Santiago Bernabeua.

"Žao mi je što je otišao, to mi je bilo veliko iznenađenje. Zahvaljujem mu na svemu što je napravio i želim puno sreće u budućnosti."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!