Košarka

Nazor: "Vjerujem u svoju ekipu, trebamo pokazati karakter", Ukić: "Učinit ćemo sve da pobijedimo"

Petar Jenjić • nedjelja, 03.06.2018.
Nazor: "Vjerujem u svoju ekipu, trebamo pokazati karakter", Ukić: "Učinit ćemo sve da pobijedimo"
Foto: FaH

Četvrta utakmica finalne serije za košarkaškog prvaka Hrvatske između Cibone i Cedevite na rasporedu je u nedjelju s početkom u 20 sati. Dok s Cibonine strane vjeruju kako mogu izboriti petu utakmicu, iz Cedevite tvrde kako bi najbolje i najelegantnije seriju bilo završiti odmah u nedjelju...

Košarkaši Cibone na korak su od gubitka finala hrvatskog prvenstva protiv Cedevite. Vitamini vode 2-1 u seriji, a u nedjelju s početkom u 20 sati imaju priliku zaključiti finale i doći do novog trofeja.

Trener Vukova Ante Nazor vjeruje kako je njegova momčad sposobna izboriti petu utakmicu i da će prošli odigrani dvoboj pripisati lošem danu što se svakom može dogoditi.

"Cedevita vodi 2-1 što znači da su jednu pobjedu bliže trofeju. Ne smijemo u našoj dvorani razmišljati o porazu niti o tome da će oni doći do pobjede na našem terenu. Trebamo pokazati karakter jer vjerujem u svoju ekipu da će se maksimalno mobilizirati i odigrati na tragu najboljih utakmica koje smo odigrali ove sezone. Ova momčad nije zaboravila igrati košarku, a ovo ćemo prepisati lošem danu što je normalno da se dogodi u finalnoj seriji."

Kao što se i moglo očekivati iz Cedevite žele što prije zaključiti finale i s novom titulom zaključiti sezonu.

"Tijekom serije smo rasli, nekako smo hvatali pravi ritam i mislim da smo ga uhvatili tijekom druge i treće utakmice protiv Cibone. Međutim, nećemo upasti u zamku da sljedeću utakmicu moramo dobiti. Učinit ćemo sve da pobijedimo, ali spremni smo da dobijemo tri bilo kako i to nam je osnovni cilj. Želimo osvojiti prvenstvo, a najbolje i najelegantnije će biti ako to uspijemo u nedjelju", kazao je kapetan Cedevite Roko Ukić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!