Tenis

Cecchinato: "Možda još uvijek spavam", Đoković: "Nisam uspio realizirati svoje prilike"

Petar Jenjić • utorak, 05.06.2018.
Cecchinato: "Možda još uvijek spavam", Đoković: "Nisam uspio realizirati svoje prilike"
Foto: EPA

U izjavi nakon pobjede Marco Cecchinato nije mogao vjerovati da se uspio plasirati u polufinale jednog Grand Slama, dok je vidno nezadovoljni Đoković istaknuo protivnikovu smirenost i odličnu igru u najvažnijim trenucima meča...

Marco Cecchinato u turniru života uspio se plasirati u polufinale Roland Garrosa nakon što je u četiri seta bio bolji od Novaka Đokovića. Niti sam nije mogao vjerovati nakon što je došao do pobjede.

"Jeste sigurni da sam pobijedio, možda još spavam. Sjajan je osjećaj, jako sam sretan, nevjerojatan osjećaj. Počeo sam jako dobro na vlastitom servisu i ne znam što da kažem. Bio sam jako umoran, ali sam ipak uspio pobijediti i doći do polufinala Grand Slama. Sada se moram sabrati, oporaviti i razmišljati o sljedećem meču."

Uz to što je prvi Talijan u polufinalu Grand Slama nakon 40 godina, prvi je nenositelj koji je došao među najbolja četiri još od 2008. godine i Gaela Monfilsa.

Očekivano nezadovoljan bio je Đoković koji je rekao kako još nije siguran hoće li igrati travnati dio sezone.

"Sačuvao je smirenost i igrao odlično u važnim trenucima te mu na tome čestitam. Bilo mi je potrebno vremena da se opustim, bilo je bolje kada sam se zagrijao, ali nisam uspio realizirati svoje prilike", zaključio je srpski tenisač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!