Nogomet

Službeno: Igor Bišćan više nije trener Olimpije

Petar Jenjić • srijeda, 06.06.2018.
Službeno: Igor Bišćan više nije trener Olimpije
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Ono što se već danima nagađalo danas je dobilo i službenu potvrdu, Igor Bišćan više neće biti trener slovenske Olimpije s kojom je osvojio dvostruku krunu...

Iako je osvojio slovenski Kup i nacionalno prvenstvo, Igor Bišćan neće biti trener slovenske Olimpije u sljedećoj sezoni, službeno je potvrdio klub.

"Predsjednik NK Olimpije i trener Igor Bišćan posljednjih su nekoliko dana razgovarali o suradnji te zajedno zaključili kako su događaji od prošle sezone pokazali da suradnja, koja bi bila od zajedničkog interesa, više ne može biti moguća."

Kako navodi predsjednik Olimpije Milan Mandarić spomenuta odluka nije bila jednostavna.

"Stojim iza svake riječi i vjerujem da je potpuno donesena u interesu kluba. Želio bih naglasiti kako je Igor Bišćan u potpunosti ispunio ciljeve te mu želim puno sreće u nastavku karijere."

Hrvatski trener, kojeg će naslijediti bivši slovenski izbornik Slaviša Stojanović, zahvalio se navijačima i klubu na povjerenju.

"Hvala predsjedniku na povjerenju, kao i svim zaposlenicima kluba koji su imali doprinos u našoj povijesnoj sezoni. Hvala navijačima na velikoj potpori, najbližim suradnicima na pomoći, a naravno i igračima koji su najzaslužniji za naš uspjeh."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!