Ostali sportovi

Ivan Huklek osvojio srebro na Europskom prvenstvu za mlađe seniore

Branimir Korać • srijeda, 06.06.2018.
Ivan Huklek osvojio srebro na Europskom prvenstvu za mlađe seniore

Trojica hrvatskih predstavnika na Europskom prvenstvu u hrvanju za mlađe seniore, Ivan Huklek, Antonio Kamenjašević i Filip Šačić ostvarili su dobre nastupe na Europskom prvenstvu za mlađe seniore, a najzadovoljniji svakako je Huklek koji je osvojio srebro...

Nije novost da Hrvatska ima perspektivu među mladim hrvačima, a pokazali su to i nastupi na Europskom prvenstvu za mlađe seniore.

Ivan Huklek, član Sesveta, u kategoriji do 87 kilograma osvojio je srebrno odličje upisavši niz sjajnih nastupa. Ostao je na korak do zlata koje je odnio Azerbajžanac Islam Abasov. Mladom hrvaču Sesveta ovo nije prvi veliki uspjeh, prošle godine bio je svjetski doprvak u kategoriji do 85 kilograma, također među mlađim seniorima.

Osim Hukleka na Prvenstvu su nastupili i Filip Šačić i Antonio Kamenjašević koji su bili blizu osvajanja odličja.

Šačić je nastupio u kategoriji do 82 kilograma gdje je izgubio na startu pa kroz repasaž stigao do borbe za odličje, ali tamo izgubio od odličnog Turčina Burhan Akbudaka.

Kamenjašević je pak u kategoriji do 77 kilograma dogurao do polufinala gdje je poražen od ruskog predstavnika, a zatim u borbi za broncu od Ukrajinca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!