Ostali sportovi

Hrgović: "Meč za neku od titula čekam cijelu karijeru, Arena će gorjeti"

Petar Jenjić • nedjelja, 10.06.2018.
Hrgović: "Meč za neku od titula čekam cijelu karijeru, Arena će gorjeti"

Nakon pobjede protiv Meksikanca Filiberta Tovara hrvatski boksač Filip Hrgović najavio je i svoj sljedeći meč koji će se odigrati u zagrebačkoj Areni u rujnu za neku od titula...

Filip Hrgović razbio je u sinoćnjem meču Meksikanca Filiberta Tovara, a kako je i sam rekao ne može vjerovati koliko je udaraca njegov protivnik mogao primiti. Podsjetimo, hrvatski boksač dobio je borbu prekidom u četvrtoj rundi.

"Nikada do sada u karijeri nisam zadao ovoliki broj udarac, to je nevjerojatno koliko ih je primio. Cijelo vrijeme izgledao je kao netko tko je u nokdaunu, ali nikako nije padao. Čak sam zaboravio i na obranu koliko me ponijelo u nekim trenucima. Jako hrabar dečko, vidjelo se da nije svjetska klasa, ali svaka mu čast na ovome."

Ono što se moglo očekivati dobilo je svoju potvrdu. Nakon pete profesionalne borbe i pete pobjede Hrgović će se u rujnu u zagrebačkoj Areni boriti za neku od titula.

"Službeno najavljujem meč u zagrebačkoj Areni za neku od titula. Bit će to po prvi puta borba u 12 rundi u mojoj karijeri i sretan sam što će se to dogoditi. To je nešto što čekam čitavu karijeru, Arena će gorjeti", zaključio je hrvatski boksač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!