Nogomet

Ljajić: "Bit ćemo agresivni na svaku loptu kao da je posljednja"

Petar Jenjić • nedjelja, 10.06.2018.
Ljajić: "Bit ćemo agresivni na svaku loptu kao da je posljednja"
Foto: EPA

Strijelac i asistent u sinoćnjoj pobjedi Srbije protiv Bolivije Adem Ljajić istaknuo je kako u spomenutoj utakmici nije toliko bio važan rezultat koliko da se reprezentacija što bolje pripremi za dvoboj s Kostarikom na Svjetskom prvenstvu...

U posljednjoj pripremnoj utakmici uoči Svjetskog prvenstva nogometaši Srbije bili su jako raspucani. Orlovi su svladali Boliviju s visokih 5:1 i tako u pravom stilu odlaze u Rusiju. Adem Ljajić postigao je drugi pogodak svoje momčadi i bio asistent za treći. Posebno je istaknuo kako bi prekidi mogli biti jako srpsko oružje.

"Bilo je savršeno, znali smo svi da je važno uvjerljivo pobijediti, iako protivnik možda i nije bio toliko kvalitetan. Odigrali smo sjajno, a oni nisu naivna momčad. Stajali smo jako visoko, imamo fizičke predispozicije. Sigurno ćemo na Svjetskom prvenstvu biti agresivni na svaku loptu kao da je posljednja i truditi da djelujemo kao momčad, da svi zajedno napadamo i svi zajedno se branimo."

Srpski nogometaš pohvalio je suigrače iz napada, a posebno trostrukog strijelca Aleksandra Mitrovića.

Vrlo je važno da Mitrović postiže golove jer to je njegov posao. Nije nam toliko bitan rezultat koliko da se što bolje pripremimo za Kostariku. To je kompaktna momčad i bit će jako teško probiti im obranu. Možemo im zaprijetiti u svakom trenutku", zaključio je Ljajić, prenosi B92.

Podsjetimo, Srbija novo veliko natjecanje otvara 17. lipnja utakmicom protiv Kostarike.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!