Nogomet

Pivarić: "Ishod protiv Nigerije uvelike će odrediti hoće li atmosfera u nastavku natjecanja biti dobra ili loša"

Branimir Korać, hns.family • ponedjeljak, 11.06.2018.
Pivarić: "Ishod protiv Nigerije uvelike će odrediti hoće li atmosfera u nastavku natjecanja biti dobra ili loša"
Foto: FaH

Nakon dolaska u Rusiju Josip Pivarić progovorio je o prvim dojmovima, ali i o onome što Hrvatsku čeka na ovom natjecanju...

Josip Pivarić bori se s Ivanom Strinićem za minutažu na lijevom bolu, a nakon dolaska u Rusiju napominje kako se ne smije gledati unaprijed već se mora razmišljati samo o Nigeriji.

"Uzbuđeni smo, prvi nam je dan u Rusiji, jedva čekamo treninge i završne pripreme za Nigeriju. Preostala su nam još četiri dana, nadam se uspješnom startu i onda ćemo korak po korak - vidjet ćemo koliko možemo. Najteži je suparnik u skupini Argentina, ali najvažnija je sada Nigerija, ujedno i najveća nepoznanica. Nigerija je fizički moćna, napadački im je trojac izrazito brz, a naš će nas stručni stožer maksimalno upoznati sa svim njihovim prednostima i manama. S Islandom smo se susretali više puta, a svaka je utakmica na kraju jednako vrijedna, svaka nosi tri boda."

I Pivarić napominje kako hje atmosfera u reprezentaciji dobra, a za njezino očuvanje mora se svladati Nigerija.

"Atmosfera je prilično dobra, a često je određuje rezultat. Izgubili smo od Brazila i nismo bili najsretniji, ali došli smo ovamo s pobjedom protiv Senegala te nestrpljivo čekamo sljedeću utakmicu, tu s Nigerijom, koja bi joj mogla biti slična. Ishod protiv Nigerije uvelike će odrediti hoće li atmosfera u nastavku natjecanja biti dobra ili loša."

Dojmovi po dolasku u Rusiju?

"Prvi dojmovi su nam odlični. Hotel je dobar, teren izgleda odlično i čuo sam sve najbolje o ovdašnjim lokacijama. Nadam se da ćemo energiju iz Francuske imati i ovdje u Rusiji, samo se nadam da ćemo imati više sreće."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!