Nogomet

Pizzi: "Spremni smo, ne bojimo se Rusije"

Petar Jenjić • srijeda, 13.06.2018.
Pizzi: "Spremni smo, ne bojimo se Rusije"
Foto: EPA

Pred nogometašima Saudijske Arabije prva je utakmica na Svjetskom prvenstvu, a momčad Juana Antonija Pizzija igrat će protiv domaćina Rusije u četvrtak, s početkom u 17 sati...

Saudijska Arabija ima tu čast otvoriti Svjetsko prvenstvo protiv domaćina Rusije. U prijateljskim utakmicama protiv Italije, Njemačke i Perua nisu odigrali dobro, a protiv Rusa tražit će prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu od 1994. godine.

Izbornik Juan Antonio Pizzi istaknuo je kako je njegova momčad potpuno spremna i da bez straha ulazi u Prvenstvo.

"Spremni smo, ne bojimo se. Planiramo biti u glavnoj ulozi i kontrolirati ruske vrline kojih ima mnogo. Naš cilj je pobijediti Rusiju, želimo se mjeriti s najboljim reprezentacijama svijeta."

Kapetan Osama Hawsawi istaknuo je kako spomenute pripremne utakmice nisu toliko relevantne kada se čuje prvi sučev zvižduk.

"Mislim da ne smijemo stavljati fokus na prijateljske dvoboje. Sve što je važno jest sutrašnja utakmica jer Svjetsko prvenstvo je poseban događaj i želimo dati sve od sebe. Puno se nepredvidivih stvari može dogoditi, fokusirani smo na prvi susret koji će odrediti ton sljedećih utakmica."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!