Nogomet

Hierro: "Ponosan sam na svoje nogometaše, dva puta smo se vraćali u utakmicu"

Marjan Kreševac • petak, 15.06.2018.
Hierro: "Ponosan sam na svoje nogometaše, dva puta smo se vraćali u utakmicu"
Foto: EPA

Fernando Hierro u svom premijernom nastupu na klupi Španjolske nije uspio doći do pobjede, a na tome može biti najviše "zahvalan" Christianu Ronaldu koji je s tri lopte iza leđa De Geae osigurao bod svojoj reprezentaciji...

U ljepotici dosadašnjeg dijela Svjetskog prvenstva Portugal je na krilima Cristiana Ronalda i njegova tri pogotka došao do boda u ogledu sa Španjolcima. Iako se nadao premijernoj pobjedi na klupi Fernando Hierro nije bio nezadovoljan nastupom svojih nogometaša: "Ponosan sam na svoje nogometaše, dva puta smo se vraćali u utakmicu zahvaljujući velikoj želji i trudu. Dokazali smo da smo prava momčad bez obzira imaju li igrači dobar ili loš dan".

Na pitanje što misli o Ronaldu i njegovom večerašnjem nastupu Hierro je bio jasan: "Kada igrate protiv igrača kao što je Ronaldo morate biti svjesni da vam se ovakve stvari mogu dogoditi. Imati Ronalda u momčadi velika je sreća, ali bez obzira na to što imam dobre odnose s Cristianom ne bi ga mijenjao niti za jednog svog igrača".

U večerašnjem susretu vidjeli smo dvije dijametralno suprotne izvedbe na terenu, jednu odličnu od Diega Coste i jednu lošu od Davida de Gee.

Iako je vratar Španjolske napravio pogrešku i direktni je krivac za drugi pogodak Ronalda izbornik je stao iza njega: "Nemamo nikakve sumnje u pogledu De Gee".

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!