Nogomet

Deschamps: "Znam da možemo bolje", Pogba: "Bitno da je lopta prešla crtu"

Petar Jenjić • subota, 16.06.2018.
Deschamps: "Znam da možemo bolje", Pogba: "Bitno da je lopta prešla crtu"
Foto: EPA

Zadovoljni s osvojena tri boda, ali ne toliko i samom izvedbom, bili su Francuzi nakon utakmice protiv Australije. Paul Pogba istaknuo je kako će Australija zasigurno biti prijetnja ostalim reprezentacijama u skupini, dok je izbornik Didier Deschamps zaključio mogu još puno bolje...

Izbornik francuske reprezentacije Didier Deschamps nije mogao biti zadovoljan izvedbom svoje momčadi, koja je svladala Australiju s 2:1, ali ipak je istaknuo kako je najvažnije da su otvorili Prvenstvo onako kako su i priželjkivali.

"Nije bilo lako, a pobjeda u prvoj utakmici vrlo je važna što smo ostvarili protiv jake momčadi. Sve se momčadi odlično pripremaju za nas i tada je jako teško igrati. U završnici smo imali još nekoliko dobrih situacija, ali nismo bili dovoljno precizni. Nismo ovdje da budemo euforični, odradili smo posao, ali znam da možemo bolje."

Pobjednički pogodak postigao je Paul Pogba koji je nakon utakmice istaknuo kako na natjecanjima poput Svjetskog prvenstva nema slabe reprezentacije.

"Ovo je Svjetsko prvenstvo, nema slabe momčadi. Australija je igrala jako dobro u obrani, igrala je svoju igru i sigurno će biti odlični u nastavku natjecanja. Bilo je teško, ali važno je da smo Prvenstvo otvorili pobjedom. Imao sam malo sreće kod pogotka, ali bitno je da je lopta prešla crtu."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.06.2018. u 17:58
    Stoji to su Australci igrali dobro, ali ovo da na SP nema loših ekipa je čista glupost.
    Obrisan korisnik