Nogomet

Dalić: "Zaista je sve bilo sjajno, vjerujem u igrače, ali ima još posla"

Petar Jenjić • subota, 16.06.2018.
Dalić: "Zaista je sve bilo sjajno, vjerujem u igrače, ali ima još posla"
Foto: FaH

Hrvatska je otvorila Svjetsko prvenstvo pobjedom, a sretan je nakon utakmice bio izbornik Zlatko Dalić koji je za HRT rekao kako još ima jako puno posla, ali da potpuno vjeruje svojim igračima...

Izbornik Zlatko Dalić očekivano je bio zadovoljan nakon pobjede Hrvatske protiv Nigerije i otvaranja Svjetskog prvenstva s tri boda. Pohvalio je sve igrače, a posebno i navijače.

"Čestitam igračima na pobjedi, sjajnoj igri i disciplini. Utakmica je bila teška, ali ipak smo pobijedili 2:0 i zaista mojim igračima čestitke, ali posebno hvala navijačima koji su došli u velikom broju, mi smo igrali zbog njih. Kako god ovo završilo s ponosom ćemo igrati na Hrvatsku."

U nastavku susreta Hrvatska je malo promijenila igru, ali kako je izbornik istaknuo, sve je bilo prema planu.

"U drugom poluvremenu trebali smo pojačati trku u sredini terena. Zamijenio sam Kramarića s Brozovićem koji je unio mirnoću. Radili smo stvari kako smo planirali, ispalo je sve dobro i sretni smo. Večeras ćemo proslaviti, a sutra se okrenuti Argentini.

"Još je dalek put do prolaska skupine, jedan mali korak smo napravili. Zaista je sve bilo sjajno i mislim da možemo. Vjerujem u ove igrače, ali ima još puno posla", zaključio je Dalić za HRT.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!