Nogomet

Ramirez: "Zabili su nam pogodak nakon jednog prekida, ništa još nije gotovo"

Jan Šneler • nedjelja, 17.06.2018.
Ramirez: "Zabili su nam pogodak nakon jednog prekida, ništa još nije gotovo"
Foto: EPA

Premda je njegova momčad bila podređena veći dio utakmice, izbornik Kostarike nije skrivao razočaranje, smatrajući kako nisu zaslužili poraz...

Nakon prvog kola i poraza od Srbije, šanse Kostarike za prolaz u sljedeću fazu natjecanja prilično su male. Svjesni su toga svi u reprezentaciji Kostarike te stoga ne čude izjave izbornika koji je mišljenja kako njegova momčad nije zaslužila izgubiti.

"Bila je ovo tvrda utakmica. Trebali smo iskoristiti svoje prilike kako su oni to odlično napravili. Ako pogledamo s taktičke strane, napadali smo prema dogovoru s krilnih pozicija. Pokušavali smo u više navrata opasno zaprijetiti, ali oni su uspjeli postići pogodak nakon jednog prekida", rekao je Oscar Ramirez.

Iako poraz u prvom kolu ne mora značiti kraj svih nadanja Kostarikanaca, jasno je kako više nemajšne pravo na poraz. S obzirom na to da u sljedećem kolu igraju protiv moćnih Brazilaca, izgledi im nisu preveliki. Ipak, sportski, izbornik Ramirez ne želi se još predati te vjeruje kako njegovi igrači mogu polučiti veliki rezultat.

"Očekuju nas teški dvoboji, utakmice protiv Švicarske i Brazila, druge i šeste momčadi na Fifinoj ljestvici. Znamo da neće biti lako, u zaostatku smo, ali rekao sam svojim igračima kako još ništa nije gotovo", zaključio je izbornik Kostarike.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!