Rukomet

Detono Zagreb i mađarska juniorska reprezentacija osvojili Ivanić Open

Sportnet • ponedjeljak, 18.06.2018.
Detono Zagreb i mađarska juniorska reprezentacija osvojili Ivanić Open

Drugi turnir Prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku, prepun atraktivnih akcija i sjajnih golova, završio je slavljima Detona Zagreb u muškoj konkurenciji i mađarske juniorske reprezentacije u ženskoj konkurenciji nakon kasnih finalnih utakmica.

Nakon dva pjeskaška dana u Ivanić Gradu, završio je drugi turnir Prvenstva Hrvatske. Nakon napetih finalnih utakmica, mađarska juniorska reprezentacija u finalu je pobijedila ekipu Kontesa Nera s 2:1 (12:15, 18:16, 7:4), dok je Toyota MHC Dubrava zauzela treće mjesto.

“Što se tiče prvog seta, odlično smo ga odigrale, obrana i napad su nam odlično funkcionirale. U drugi set smo isto dobro ušle, imale smo prednost, ali napad nam nije išao i na kraju su nas, nažalost, Mađarice stigle i pobijedile u raspucavanju”, rekla je Lucija Kelava, igračica ŽKRP Kontesa Nere.

U muškoj konkurenciji Detono Zagreb osvojio je Ivanić Open, nakon što je to prošle godine za rukom pošlo Toyota MHC Dubravi. Detonatori su u finalu pobijedili BHC Sesvete rezultatom 2:1 u setovima (20:12, 16:19, 9:6), dok su u utakmici za treće mjesto snage odmjerili BHC Čakovec i Toyota MHC Dubrava, a pobjeda je pripala momcima iz Dubrave.

“Vratar Sesveta jako je dobro branio i odveo ih do raspucavanja, imali su dobra krila i obranu, ali mi smo u raspucavanju imali više sreće”, izjavio je Lucian Bura, igrač Detona Zagreb.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!